Reviews rijschool Willems

Autorijbewijs halen?

Ben je minimaal 16,5 jaar en wil je graag de wereld ontdekken zonder je OV-chipkaart. Neem autorijlessen en haal je rijbewijs!

Motorrijbewijs halen?

Gemiddeld heb je ongeveer 25 lessen nodig om je AVB en AVD te halen. Nog niet helemaal zeker? Vraag een gratis proefles aan.

Ervaringen van cursisten

Sinds kort ben ik gaan wonen in wijk bij duurstede. Ik had al langer het plan om mijn motorrijbewijs te gaan halen, maar wilde wel een rijschool in de buurt. Ik kwam op dat moment in contact met rijschool willems. De lessen gingen zeer vlot en zijn flexibel af te spreken wat voor mij heel handig is, omdat ik met werk ook niet precies weet hoelaat ik elke dag thuis ben. Ik heb met veel plezier lessen gevolgd en ik kan iedereen aanraden om hier ook te gaan beginnen. Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald (alles in 1x). Onze wegen scheiden hier op het vlak van lessen maar altijd veel lol en plezier gehad! Michel bedankt voor alles en we houden contact!

Lars

Waar moet je zoeken als je op zoek bent naar een goede autorijschool, veel mensen gevraagd en uiteindelijk veel positieve berichten over rijschool Willems gekregen. Stoute schoenen aangetrokken, want we hadden een plan en daar mocht de toekomstige leerling niets van af weten. We hebben van Michel alle medewerking en flexibiliteit gekregen als Rick zou slagen zou Michel voor zijn 1e rijles voor de deur staan. En inderdaad na het ophalen van zijn cijferlijst staat daar een voor Rick vreemde man voor de deur die hem feliciteert en vertelt dat hij speciaal voor hem komt en dat Rick met hem mee mag voor zijn 1e rijles... Nou ik heb mijn kind nog nooit met een open gevallen mond gezien, maar gisteren wel.....!!!! Hij heeft zijn 1e rijles erop zitten en gaat vol vertrouwen en een klik met Michel beginnen aan het begin van onafhankelijkheid in de maatschappij.... Michel je bent voor ons nu al een topper en we vertrouwen erop dat je een goede chauffeur af gaat leveren. Nogmaals bedankt voor je medewerking.

Liesbeth

Rijschool Willems is een goede rijschool met leerzame lessen en een instructeur die de tijd neemt en begrip toont. Soms iets te laat maar wel met een flexibel rooster. Oefent echt totdat je het kan en is consequent. Denkt mee met dingen en uiteindelijk je rijbewijs!

Selina

Leuke maar vooral erg leerzame lessen, met een instructeur die je heel chill begeleid.

Kaj

Nieuwe ervaring toevoegen